Se găsește într-o zonă verde de vis a orașului Alexandria, la intrarea în parcul Pădurea Vedea. Hotel Rustic este încadrat categoriei de 3 stele hoteliere și oferă cazare în cadrul a 19 camere duble. Capacitatea maximă de acomodare este de 38 de locuri.

Camerele duble sunt exclusiv camere matrimoniale, cu paturi duble pentru cupluri și decoruri inspirate de stilul clasic. Mobila este din lemn masiv și răspunde tuturor necesităților turiștilor. Patul este încadrat de noptiere. Se asigură zonă de relaxare formată din măsuță de cafea și scaune. Comoda pentru televizor are și spațiu pentru frigider, iar dulapul de haine este înalt și spațios, amplasat într-un colț al camerei. Există și o masă de toaletă cu oglindă care poate fi folosită de către doamne pentru a-și aranja înfățișarea. Etajera este destul de mică și deși dispune de un taburet, cu greu poate fi folosită ca birou de lucru pentru laptop. În schimb, camerele duble ale hotelului Rustic din Alexandria asigură banchetă specială pentru bagajele mari ale turiștilor.

Aceste camere sunt spațioase și luminoase, măsoară 20 de metri și oferă condiții de relaxare și odihnă. Atmosfera este primitoare, caldă, datorită combinațiilor de culori prietenoase – galben, cărămiziu, alb și crem. Alte camere sunt amenajate în culori de verde muștar, alb și bej. Mobilierul este din lemn masiv, dând astfel încăperii un aer elegant, dar fără a afecta decorul tihnit. Accesoriile textile sunt bogate și în nuanțe luminoase, de crem și portocaliu sau verde.

Băile camerelor duble din cadrul hotelului Rustic Alexandria sunt încăpătoare și dotate modern cu utilități foarte practice. Sunt disponibile cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Ca și facilități incluse în prețul cazării, clienții hotelului Rustic din Alexandria dispun de aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, telefon, televizor, canale prin cablu, frigider cu minibar, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun, prânzul și cina se pot servi într-unul dintre cele două restaurante ale hotelului. Ambele săli sunt foarte mari și pot acomoda fără probleme evenimente private de amploare, precum nunta, botez, aniversări, mese festive și petreceri tematice.

Citește și:  Muzeul de Arta din Targu Jiu : Obiective turistice Gorj

Restaurantul Rustic are o capacitate de 150 de locuri și își invită clienții într-un decor foarte intim, realizat din mobilier de lemn, cu tavan de lemn și cu pereții încărcați de obiecte decorative inspirate din folclorul românesc. Se organizează și aici evenimente private, atmosfera fiind foarte veselă și pur românească. Restaurantul Rustic este amplasat în grădina hotelului, înconjurat de o zonă verde, cu arbuști și plante exotice.

Al doilea restaurant al hotelului Rustic din Alexandria se cheamă restaurant Modern și are o capacitate de acomodare a 500 de persoane. Aici, decorul este foarte elegant, cu pereții zugrăviți în nuanțe sobre de verde, cu ferestre rotunde și draperii aurii. Este locul ideal pentru desfășurarea unor evenimente de amploare.

Bucătăria este cea cu specific românesc tradițional, iar cel mai adesea, specialitatea bucătarului constă în preparate vânătorești. Se pot servi, fără probleme, și meniuri internaționale.

Oamenii de afaceri care aleg să se cazeze la hotel Rustic din Alexandria au la dispoziție o sală de conferințe modernă, dotată cu tot echipamentul necesar desfășurării întâlnirilor de afaceri. Se pot organiza conferințe și cursuri de training, deși datorită condițiilor de cazare, hotelul reprezintă o destinație ideală pentru cei aflați în team building.

Clienții obișnuiți ai hotelului Rustic din Alexandria își pot petrece o parte a timpului liber relaxându-se în micul centru spa al hotelului. Aici se află o sală de fitness cu aparate de forță și o saună finlandeză.

Hotel Rustic din Alexandria asigură locuri de parcare gratuită pentru clienții cazați la interior.

Cei ce doresc să se plimbe în aer liber sunt sfătuiți să viziteze câteva dintre obiectivele turistice de căpătâi ale orașului Alexandria: Catedrala Sfântul Alexandru, Mănăstirea Adamești și Casa Memorială Marin Preda.

hotel-rustic-alexandria.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.