Internatul Grupului Școlar Industrial Auto din Drobeta-Turnu Severin este mai mult decât un simplu loc de cazare pentru elevi; este un spațiu unde tinerii își formează abilități, își dezvoltă talentele și se pregătesc pentru viitor. Situat în inima orașului, internatul este parte integrantă a unui complex educațional care vizează formarea profesională de înaltă calitate în domeniul auto.

imagine-cu-internatul-grupului-scolar-industrial-auto-din-drobeta-turnu-severin-judetul-mehedinti.jpg

Construit în anii ’70 pentru a răspunde nevoii de cazare a elevilor din zonele rurale, internatul oferă astăzi facilități moderne și confortabile pentru studenți. Dotat cu camere de locuit, săli de studiu și spații de recreere, internatul este adaptat pentru a susține un mediu de învățare eficient și plăcut.

balcon-din-fier-forjat-internatul-grupului-scolar-industrial-auto-din-drobeta-turnu-severin-judetul-mehedinti.jpg

Pe lângă cazare, internatul oferă și diverse programe de activități extracurriculare, de la sport la ateliere de creativitate și tehnologie, încurajând elevii să exploreze și să se dezvolte în multiple direcții. Aceste activități sunt gândite pentru a stimula nu doar performanța academică, ci și dezvoltarea personală și socială a tinerilor.

Citește și:  Peștera Urșilor: Obiective turistice Bihor

o-parte-din-parterul-de-la-internatul-grupului-scolar-industrial-auto-din-drobeta-turnu-severin-judetul-mehedinti.jpg

Internatul nu este doar un loc de dormit, ci un veritabil centru de formare integrală, unde elevii învață să fie responsabili, să colaboreze și să devină cetățeni activi. Programele de mentorat și consiliere sunt piloni ai educației oferite, asigurând că fiecare elev este sprijinit în parcursul său educațional și profesional.

una-dintre-aripile-internatului-grupului-scolar-industrial-auto-din-drobeta-turnu-severin-judetul-mehedinti.jpg

Un aspect remarcabil al internatului este comunitatea strâns unită de elevi și profesori. Această comunitate oferă un mediu sigur și suportiv, unde elevii pot discuta deschis despre provocările și reușitele lor, beneficiind de sfaturi și încurajări.

internatul-grupului-scolar-industrial-auto-din-drobeta-turnu-severin-judetul-mehedinti.jpg

În plus, internatul colaborează strâns cu industria auto locală și regională, oferind elevilor oportunități de stagii și practică profesională. Aceste experiențe sunt esențiale pentru integrarea viitoare în câmpul muncii și oferă o înțelegere practică a materiei studiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.