Stațiunea de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Nisipurile de Aur este situată la 17 kilometri de centrul orașului Varna, și practic este legată de oraș printr-o serie continuă de stațiuni și comunități rezidențiale.

Aceasta este o destinație turistică populară, existând mulți vizitatori din România, Germania, Marea Britanie, Rusia, Țările Scandinave, Franța, Europa Centrală și de Est, din Golful Persic, Israel, și din alte țări, atrase de climatul favorabil, peisajul pitoresc și de prețurile rezonabile.

Nisipurile de aur peisaj
Nisipurile de aur peisaj

Stațiunea este poziționată în partea de nord a riverei bulgărești la Marea Neagră și combină frumusețea priveliștilor cu dealurile ce urcă de pe plaja acoperită cu nisip auriu, cu marea calma și caldă. Izvoarele cu ape minerale sunt un plus oferit de stațiune, iar turiștii pot beneficia de activități acvatice cum ar fi surfing, ski pe apă și multe altele.

Turiștii sunt invitați să savureze preparatele bucătăriei bulgărești și pot degusta faimoasele vinuri bulgărești, recunoscute și pe plan internațional. Pentru turiștii care doresc distracție, viața de noapte din stațiunea Nisipurile de Aur oferă o gamă variată de posibilități: cluburi de noapte, discoteci, programe folclorice, spectacole, și cazinouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.