Aflenzer Burgeralm este o staţiune de schi din sud – estul Austriei, situată în bundeslandul Styria, într-o zonă cu peisaje montane fascinante şi numeroase facilităţi pentru turişti.

Orasul Aflenzer Burgeralm1

Staţiunea reprezintă un adevărat paradis pentru iubitorii de schi, snowboard şi alte sporturi de iarnă, fiind dotată cu aproximativ 16 kilometri de pârtii de schi aflate în condiţii excelente. De asemenea, în Aflenzer Burgeralm sunt disponibile, pentru deplasarea pe munte, o telegondolă, precum şi sisteme de telescaune şi teleschi. Cei care îşi doresc să înveţe să schieze au la dispoziţie în cadrul staţiunii şcoli şi cursuri de specialitate, ce au programe inclusiv pentru copii.

Orasul Aflenzer Burgeralm11

Pentru turiştii care nu sunt pasionaţi de sporturile de iarnă, staţiunea oferă alte modalităţi de recreere şi de petrecere a timpului liber. Aceştia pot face drumeţii montane pe trasee aflate în inima munţilor şi pot participa la tururi ghidate pentru a face cunoştinţă cu zona. În plus, există locuri amenajate pentru patinaj, iar cei care vor să admire împrejurările şi să se relaxeze pot opta pentru o plimbare cu sania trasă de cai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.