Sculptura Familia din Topoloveni este o expresie artistică remarcabilă, situată în inima orașului, care celebră valorile tradiționale și unitatea comunității locale. Acest monument modern este nu doar un punct de atracție turistic, dar și un simbol al legăturii profunde între locuitorii orașului.

sculptura-familia-din-topoloveni-judetul-arges.jpg

Realizată de un sculptor renumit din România, această operă de artă surprinde dinamica și căldura relațiilor familiale, fiind sculptată din marmură locală, ceea ce îi conferă un caracter autentic și durabil.

imagine-cu-sculptura-familia-din-topoloveni-judetul-arges.jpg

Sculptura a fost inaugurată în anul 2010, cu ocazia sărbătoririi centenarului orașului Topoloveni, marcând un moment de cotitură în recunoașterea și aprecierea artelor vizuale în regiune.

prim-plan-cu-sculptura-familia-din-topoloveni-judetul-arges.jpg

Amplasată în centrul unui parc aglomerat, sculptura atrage nu doar iubitori de artă, ci și familii și turiști care se bucură de spațiul verde înconjurător, devenind rapid un loc popular pentru fotografii și întâlniri comunitare.

inscriptie-de-la-sculptura-familia-din-topoloveni-judetul-arges.jpg

Interesant este faptul că sculptura este înconjurată de plăci pe care sunt inscripționate citate despre familie și comunitate de la diferiți autori renumiți, accentuând mesajul de unitate și continuitate culturală.

Citește și:  Mănăstirea Turnul din Oltenia: Obiective turistice Vâlcea

sculptura-familia-din-topoloveni-judetul-arges-vazuta-din-lateral.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.