Orașul Victoria, capitala provinciei Columbia Britanică, este amplasat pe Insula Vancouver și are o populația de aproximativ 335.000 de locuitori.

British Columbia Parliament Buildings
British Columbia Parliament Buildings

Numit după regina Victoria a Marii Britanii, orașul Victoria este unul dintre cele mai vechi orașe din zona de nord-vest a Pacificului. Mare parte din clădirile istorice au fost păstrate, inclusiv două din cele mai faimoase – clădirile parlamentului: the British Columbia Parliament Buildings.

Orasul Gradinilor
Orasul Gradinilor

Una dintre cele mai populare atracții turistce din lume, Victoria este cunoscut ca și “Orașul Grădinilor” – florile înfloresc pe tot parcursul anului datorită climatului. Multe plante înfloresc iarna și primăvara devreme, iar in februarie, când în restul provinciei se termină iarna, în Victoria se număra florile. Tot datorită climatului, în Victoria se găsesc multe plante rare, locale care nu se mai gasesc altundeva în Canada.

Cu un farmec aparte, orașul este cunoscut pentru străzile înguste și clădirile din secolul XIX și are o reputație ca fiind o Mecca pentru aventurieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.