Agios Ioannis Peristeron este o staţiune aflată în partea de sud-est a insulei Corfu. Sătucul se află la poalele dealurilor plantate cu măslini de-a lungul drumului de coastă. Plaja este presărată cu pietriş şi nisip iar valurile sunt sigure pentru înot, notate cu Blue Flag. Apele de mică adâncime de pe plaja Agios Ioannis fac din acest loc o destinație perfectă pentru o vacanță de familie în Corfu.

Faleza este împânzită cu pontoane din lemn pentru pescuit şi plimbări pe plajă la apus. Turiştii pot alege să facă excursii cu barca pe lângă plajele liniștite și golfurile de-a lungul coastei de est a insulei Corfu.

Agios Ioannis
Agios Ioannis

La Agios Ioannis Peristeron se mai pot face diferite activități inclusiv tir cu arcul, jocuri de masă, scufundări, drumeții pe dealuri, caiac pe mare și alte aventuri sportive de apă, până la sporturi extreme, cum ar fi schiul de apă și parasailing. Turiştii pot face plimbări cu bicicleta, alpinism și excursii de navigație cu barca cu ghid.

Citește și:  Din repertoriul „artă și ciocolată”, muzeele lumii

plaja Agios

De asemenea, se pot face excursii de o zi cu maşina până în oraşul Corfu care se află la o distanţă de numai 30 de minute de Agios Ioannis Peristeron. Vizitatorii se pot plimba în jurul labirintului de străzi înguste în partea veche, apoi pot admira cetatea antică care domină acest loc. Operatorii de turism din regiune oferă vizitatorilor facilităţi pentru închirierea de maşini, scutere sau motociclete la preţuri rezonabile. Gurmanzii şi iubitorii bucătăriei mediteranene greceşti pot lua masa la restaurantele tradiționale greceşti din staţiune, la tavernele şi terasele de pe plajă deschise 24 de ore din 24 de ore.

Agios

Agios Ioannis Peristeron oferă o varietate de modalităţi de cazare de la un hotel de lux de cinci stele, resorturi cu piscină proprie, până la vile şi pensiuni de familie care oferă şi mese incluse în preţul cazării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.