Almancil este un oraș în parohia civilă Loulé aflată în regiunea Algarve din sudul Portugaliei. Oraşul este o staţiune de pe țărmul de sud al Portugaliei şi se bucură de un climat cald în toate anotimpurile anului. Localitatea a devenit cunoscută pentru că se află în aproprierea a două staţiuni renumite: Quinta do Lago şi Vale do Lobo.

Regiunea are mai multe resorturi, vile şi case de vacanţă. Există o largă varietate de restaurante care oferă diferite tipuri de preparate din bucătăria locală şi internaţională. Mare parte dintre ele se află pe malul mării şi oferă privelişti încântătoare peste mare.

Biserica São Lourenço
Biserica São Lourenço

Turiştii ajunşi la Almancil pot vizita Biserica São Lourenço, care se află în partea de est a satului. Este un exemplu tipic de arhitectură algarviană, clădirea din secolul al XVII-lea este acoperită plăci ceramice în interior. Mai mult decât atât, la Almancil există şi un stadion. „Estádio Algarve” a fost folosit în timpul Campionatului European din anul 2004. În prezent, la acest stadion au loc meciuri amicale şi de caritate pentru sprijinirea anumitor cauze umanitare. Pentru turiştii pasionaţi de golf se poate face o vizită la terenul din Vale do Lobo, un complex de golf construit în anul 1960.

Citește și:  Regina - Canada: Orașe de vizitat
Estádio Algarve
Estádio Algarve

Almancil oferă turiştilor mai multe plaje unde se pot relaxa la soare: Praia do Vale de Lobo, Praia do Ancão, Praia do Garrão sau Praia do Trafal. În oraşul Almencil se află şi un centru de divertisment popular, Centrul Cultural São Lourenço.

Regiunea are mai multe oferte de cazare de la hoteluri de cinci stele până la pensiuni de familie care oferă toate facilităţile moderne: cablu TV, internet wirless, aer condiţionat, cutie de valori şi parcări. La Almancil există centre de fitess, locuri unde se pot lua cursuri de golf şi magazin de unde se pot închiria bărci şi unelte de pescuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.