Ambaro este o regiune din Madagascar în apropiere de Cap Saint Sébastien. Aici se poate ajunge pe la Aeroportul din Majunga. În Ambaro sunt mai multe resorturi cu o varietate de facilităţi de cazare la cele mai înalte standarde: hoteluri, vile şi case de vacanţă cu camere decorate tradițional, cu vedere la mare, cu piscine în aer liber, multe grădini și locuri unde se pot face tratamente de masaj şi spa.

Ambaro este o regiune liniştită pentru relaxare împreună cu familia sau este locul ideal pentru o lună de miere pentru tinerii proaspăt căsătoriţi. Palmierii, vegetaţia luxuriantă, plajele întinse şi localnicii prietenoşi cu turiştii oferă vizitatorilor un tablou ideal de vacanţă.

Restaurantele locale servesc mâncăruri regionale, pregătite din ingrediente organice locale. Turiştii se pot bucura de cocktailuri revigorante, cu sau fără alcool în barurile şi terasele de pe plaja golfului.

Vizitatorii pot alege dintr-o varietate de activități, inclusiv canotaj, navigație și pescuit, picnicuri şi plimbări pe plajă, ciclism montan sau înot. La Ambaro, companiile turistice oferă o serie de excursii personalizate: de croazieră pe insulele vecine, prin rezervația naturală, de pescuit la mare adâncime sau circuite quad. Toate acestea oferă turiştilor oportunitatea să descopere specificul zonei și tradiția localnicilor din Madagascar.

Citește și:  Algeria : Țări de vizitat
Ambaro
Ambaro fauna

Flora, fauna din Madagascar este diversă și este atracţia principală a regiunii. Lemuri au fost caracterizaţi de Conservation International ca „specii emblematice de mamifere din Madagascar”. În absența unor maimuțe și a altor concurenți, aceste primate s-au adaptat la o gamă largă de habitate și s-au diversificat în numeroase specii.

Din anul 2012, există oficial 103 de specii și subspecii de lemur, din care 39 au fost descperite de către zoologi între anii 2000 și 2008. Turiştii pot face explorări ghidate prin rezervaţiile de lemuri. Turiştii au oportunitatea să fotografieze şi să afle mai multe informaţii despre mamiferele jucăuşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.