Luna de miere este un eveniment pe care toți îl vrem perfect și unic.
Bătrânul continent Europa oferă multe atracții care pot fi pe lista celor mai plăcute și frumoase destinații și din această listă nu poate lipsi Veneția și Parisul, destinații romantice, adeseori căutate de îndrăgostiți.

Hotel Cipriani din Veneția, Italia

Hotel-Cipriani-The-extraordinary-view-of-the-Venetian-lagoon-from-the-sitting-room-of-the-exclusive-Palladio-Suite-1600x656Lagunele venețiene sunt spectaculoase pentru oricine, mai ales pentru tinerii căsătoriți care caută locații memorabile. De la aeroport, aceștia sunt luați de o gondolă-taxi. Hotelul este exclusivist, cu candelabre de cristal de Murano, parchet de lemn și perdele de mătase, apartamentele pentru luna de miere fiind dotate cu terase largi și piscină, cu acces la tratamente spa în centrul Casanova Wellness Centre.

Shangri-la Hotel din Paris, Franța

0d7b6bf659cca172dc27b26cf90ec8d9Decorat în auriu și bej pal, cu camere la mezanin care o oferă o priveliște magnifică asupra turnului Eiffel, hotelul este perfect pentru tinerii căsătoriți care doresc să petreacă în Paris luna de miere. Restaurantul cantonez din hotel, de o stea – Michelin, este renumit și panorama spre turnul-simbol al orașului, iluminat seara sunt beneficiile acestei locații.

Mânăstirea Argos din Cappadocia, Turkey

20Spectaculosul peisaj din zonă este un ingredient unic pentru alegerea acestei destinații. Cappadochia poate fi explorată nu numai cu mașina sau pe jos, dar și cu balonul cu aer cald care face ca excursia din zonă să fie specială.

Cazarea neconvențională la mănăstire este o ofertă diferită de celelalte existente în zonă, ceea ce sporește farmecul alegerii. În zonă, se poate vizita un castel, Uchisar, și se pot face plimbări la muntele Erciyes sau în valea Pigeon.

Hotel Corral del Rey din Andaluzia, Spain

1992-003-8333-6-7ptl1-1.jpg.1899x799_default
Spania cu dansurile flamenco, ale pasiunii și ale dragostei, cu munții impresionanți din afara orașului Sevilia și cu gastronomia sa specială este o alegere optimă. Hotelul Corral del Rey este un hotel-butique care permite celor ce ar dori să își petreacă luna de miere acolo toate acestea. În apropiere de hotel, sunt cluburi de flamenco și cele mai bune restaurante tapas.

Hotel Perivolas din Santorini, Grecia

perivolas+layoutCele 17 vile private sunt așezate în trepte și formează un amfiteatru în jurul unei piscine superbe care pare că se îmbină cu marea Egee. Peșterile transformate în camere de lux cu priveliști incredibile spre apa limpede sunt unice. Satul Oia, la mică distanță de hotel, are restaurante unde rețetele grecești sunt reinventate pentru fiecare turist în parte.

Citește și:  Calcul lingvistic – greşeli frecvente în limba română actuală

Hotel Grand Florența din Florența, Italia

grand_hotel_florence_04O călătorie în Florența promite romantism, întâlnire cu arta prestigioasă din Italia și degustarea unor rețete celebre. Pentru călătoria proaspeților căsătoriți este tocmai ceea ce trebuie ca pachetul să fie complet, iar oferta de cazare într-un hotel din secolul al XVIII-lea, situat pe râul Arno, lângă Catedrala Duomo, Galeria Uffizi și magazinele de pe Ponte Vecchio, decorat cu fresce și marmură este un lux binemeritat.

Hotel Muse St. Tropez, Franța

muse-hotel-ramatuelle-4Plajele celebre de la St Tropez sau Pamplonne și liniștea hotelului de lux sunt o ofertă remarcabilă de pe Coasta de Azur. Grădinile pline de flori și piscinele discrete fac din acest loc luxos un refugiu căutat de tinerii căsătoriți, pentru a petrece luna de miere pe plajele însorite.

Hotelul Son Brull din insula Mallorca, Spania

020Hotelul Son Brull combină chic-ul urban cu confortul mediteranean și arhitectura maură. Localizat în Pollença, la picioarele muntelui Serra de Tramuntana, acesta este într-o clădire cu valoare istorică care a fost restaurată inteligent și transformată în hotel de lux cu toate facilitățile aferente.

Parcul Național Plitvice din Croația

croatia-plitvice-lakes-national-park-waterfall-coupleVilele și pensiunile din Plitvice oferă condiții la standarde ecologice și camere de cazare cu confort ridicat pentru cei care doresc să petreacă în zonă luna de miere. Ceea ce oferă zona, diferit pentru tinerii căsătoriți, este liniștea, un peisaj natural unic, păduri, lacuri și cascade, toate aflate în patrimoniul UNESCO pentru splendoarea lor.

Castelul Dromoland din Irlanda

shutterstock_99894926_DromolandCastleCea mai mare reședință castel din Irlanda, care datează din secolul al XVII-lea, poate fi o destinație pentru tinerii căsătoriți care ar dori să guste din misterul și liniștea pe care camerele din acest loc le pot oferi. Jacuzzi, grădina englezească, decorațiunile deâin lemn, sculptate manual și atmosfera medievală sunt punctele forte ale castelului, plus împrejurimile liniștite care adaugă farmec și fac din acesta un loc plăcut pentru luna de miere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.