Lake District din Argentina se intinde de la Junin de los Andes, in nord, pana la Cholila in Sud. Dupa cum spune si numele acestei regiuni, aici sunt peste 20 de lacuri din care cel mai mare este Nahuel Huapi situat pe malul Bariloche. Regiunea aceasta este cu siguranta una dintre cele mai frumoase din Argentina iar aventurierii se pot regasi in aceste peisaje miraculoase iar atractiile turistice de aici il fac a fi unul dintre cele mai vizitate locuri din aceasta tara. Lake District nu se afla doar pe taram argentinian, avand o mare parte si in sudul statului Chile. In aceastataraocupa doua regiuni, regiunea a IX-a, cunoscuta si sub numele de La evocatively Araucanía, dar si regiunea a X-a, Los Lagos.

Lake District1

Una dintre cele mai frecvent si mai populare metode de a trece din Argentina in Chile este cu vaporul prin acesti munti minunati, Muntii Anzi, pe unul din aceste lacuri din aceasta regiune. Pentru cei care nu stiu Muntii Anzi sunt cei mai lungi din America de Sud si cei mai inalti dupa cei dinAsia. Ei ofera peisaje de neegalat in intreaga zona, aici construindu-se mai multe parcuri nationale datorita combinatiei incredibile de munti, vulcani, lacuri si frumusete pura.

Aproape toate acetivitatile indreptate spre natura sunt oferite de orasele de langa aceasta regiune. Vizitatorii pot merge in drumetii montane, pot face alpinism, pot schia pe partiile de pe muntii din zona, pot pescui in aceste lacuri minunate cu ape limpezi. Aceasta atracti din urma, pescuitul, este una dintre cele mai uzuale forme de relaxare si recreere in randul turistilor ce vin aici inPatagonia. Mi de vizitatori vin aici in fiecare an facand aceasta regiune sa fie una dintre cele mai vizitate dinArgentina.

Lake District11

Orasele din imprejurul acestor lacuri ofera o multime de optiuni de cazare, expeditii de pescuit si drumetii montane. Ce mai mare din aceste orase este Neuquen care reprezinta o mare atractie pentru transporturile din aceasta zona. La marginea orasului sunt zone paleontologice si vinificatii. Pentru cei care prefera sa stea in aer liber cea mai buna optiune de cazare este Bariloche. Aici este de asemenea locul de plecare pentru cei care vor sa mearga in sudul Patagoniei si in Chile. Iubitorii de natura se vor simti ca acasa in El Bolson, unde alimentele vegetariene, dulciurile si gemurile sunt fabricate de localnici. Alte locuri de vizitat in aceasta regiune sunt satele de pe malurile lacurilor Villa Traful şi San Martin de losAndes. In partea de nord a Chos Malal vizitatorii se pot bucura de sansa de a exploata vulcanii, lagunele si izvoarele termale.

Citește și:  Monumentul Washington: Obiective turistice SUA - Washington DC

Turismul in aceasta zona a inceput inca din anul 1698 cand un grup venit dinAngliacare a fost foarte impresionat de ce au vazut aici. Spre sfarsitul secolului al 18-lea zona a fost din ce in ce mai populata iar turistii au inceput sa vina intr-un numar din ce in ce mai mare. In 1778 odata cu aparitia “Ghidului Lacurilor” de catre Parintele Thomas Vest care a insemnat inceputul epocii turismului modern. In acest moment peste 12 milioane de turisti vin anual in acest loc, turisti care vin in special din zona europeana dar si dinChina, Japonia sau Statele Unite ale Americii. Acesti turisti ajuta localnici sa se descurce in viata de zi cu zi, turismul fiind principala baza de venit a locuitorilor de aici.

Lake District111

Turismul cultural este in continua crestere in aceasta regiune unde o multime de artisti si scriitori isi au originile aici. Traditia de teatru si cultura este sarbatorita in fiecare an cu o multime de evenimente care de multe ori sunt organizate in sarbatorile mari, de Paste, de Craciun etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.