Muzeul Ely se află în oraşul Ely, în districtul de est Cambridgeshire. Muzeul se află într-una dintre cele mai vechi clădiri din Ely, ce datează încă din secolul al XIII-lea. A fost o casă privată, o tavernă, oficiu de stare civilă şi temniţa episcopului. Cu toate că a fost renovat în 1997, istoria clădirii se poate vedea în inscripţiile prizonierilor şi uşi ascunse.

Colecţia care stă la dispoziţia vizitatorilor cuprinde o varietate de obiecte cum ar fi fosile ale unor dinozauri marini, arme şi obiecte preistorice, ceramică ce datează din era romană şi bijuterii anglo-saxone. Există şi un film, în arhivă, care dezvăluie diferite metode de cultivare a pământului în trecut şi, de asemenea, celulele celor condamnaţi şi îndatoraţi arată vizitatorilor cum era de fapt temniţa episcopului.

O colecţie impresionantă este din timpul celui de-al doilea război mondial, când regimentul Cabridgeshire a ocupat insula Singapore. La dispoziţia vizitatorilor sunt două din colecţia Singapore Drums, alături de poveştile prizonierilor capturaţi de japonezi în cel de-al Doilea Război Mondial.

Citește și:  Orasul Tornio: Obiective turistice Finlanda - Tornio

Cu o frumoasă curte în care vizitatorii pot să stea fie înainte, fie după vizita lor în muzeu, oraşul Ely este unul plin de istorie, iar muzeul este locul unde puteţi înţeleg istoria locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.