Amplasat în regiunea West Midlands din Anglia, oraşul Coventry se află în apropiere de Birmingham şi la aproximativ 153 de kilometri distanţă de Londra.

Coventry Muzeul Transportului
Coventry Muzeul Transportului

Pasionaţii de maşini pot vizita în Coventry Muzeul Transportului, care găzduieşte o expoziţie importantă de automobile şi vehicule datând din diferite perioade, cu design-uri impresionante. Cel mai vechi exponat este maşina 1818 Hobby Horse. Colecţia de peste 240 de automobile, 100 de motociclete şi 200 de biciclete ocupă o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi în cadrul unei clădiri cu două etaje.

Catedrala Saint Michael
Catedrala Saint Michael

Unul dintre punctele principale de atracţie ale oraşului este Catedrala St. Michael, ridicată în secolul al XIV-lea, în stil gotic, care a fost distrusă aproape în totalitate în timpul bombardamentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial. În prezent, din edificiu se mai conservă doar pereţii exteriori şi turnul. În 1962, lângă ruinele vechiului lăcaş de cult a fost construită o nouă catedrală, după un proiect al lui Basil Spence şi Arup.

Citește și:  Insula Lord Howe: Obiective turistice Australia - Lord Howe
Herbert Art Gallery Museum
Herbert Art Gallery Museum

Inaugurat în anul 1960, Herbert Art Gallery Museum găzduieşte o serie de galerii de artă ce pot fi vizitate în mod gratuit. Edificiul a fost construit cu fondurile donate de filantropul Sir Alfred Herbert.

Fort Lunt
Fort Lunt

Alte obiective turistice din oraşul Coventry sunt Catedrala St. Mary, Fort Lunt, Muzeul Aeronautic Midland etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.