Orașul Victoria este o destinație excelentă pentru plimbările turistice pe jos, cu bicicleta sau folosind transportul cu cai. Castelul Craigdarroch este un sit istoric național construit de baronul bogat, Robert Dunsmuir. Castelul este un exemplu uimitor de arhitectură victoriană, inclusiv ferestrele deosebite cu vitralii, lemn și antichități.Vizitatorii trebuie să urce cele 87 de trepte ale scării de stejar până la turn pentru a se bucura de vederile panoramice ale orașului.

Castelul Craigdarroch
Castelul Craigdarroch

Turiștii au posibilitatea uimitoare de a participa la excursii educaționale și distractive pentru explorarea vieții sălbatice a balenelor. Toate excursiile sunt însoțite de personalul bine instruit, biologi marini cu experiență. Vizitatorii pot vedea orașul de-a lungul turului de 90 minute. Centrul Discovery BC Forest este un muzeu excepțional cu multe exponate și colecții de valoare. Acest muzeu a început cu o colecție privată, adunată de către fondatorul acestuia, Gerry Wellburn și de către familia sa. Colecția a crescut și a devenit una dintre atracțiile preferate ale turiștilor.

Colecțiile muzeului cuprind peste 5.000 de artefacte, de la locomotive cu aburi operaționale, la drujbe, precum și reprezentări ale clădirilor de patrimoniu. Academia Capela Sf. Ana este o comoară istorică magnifică din anul 1858. A fost special concepută ca cea mai înaltă clădire din zidărie a orașului Victoria. Această fostă mănăstire francezo-canadiană și școală (din 1871-1973) este situată într-un un parc de 2.428 m², ce găzduiește acum birouri moderne și capela din anul 1858. Cu o vedere înspre portul Inner Harbour Victoria, clădirile Parlamentului sunt deschise pe tot parcursul anului pentru public. Vizitatorii sunt invitați să descopere splendoarea arhitecturală a clădirilor Parlamentului și să învețe despre Adunarea Legislativă British Columbia. Vizitatorii sunt bineveniți să ia unul din tururile cu ghid puse la dispoziția lor.

Victoria Butterfly Gardens
Victoria Butterfly Gardens

Complexul Victoria Butterfly Gardens oferă oportunitatea rară de a trăi experiența unei jungle tropicale în emisfera nordică. Găzduind rațe, flamingo, păsări tropicale rare, cameleoni, broaște țestoase, pești caras chinezesc și mii de fluturi tropicali pe un spațiu de 12.000 m², situat la doar 5 minute de grădina Butchart, jungla are de asemenea, flori uimitoare și mii de plante tropicale, inclusiv și o specie de plante carnivore. Iubitorii de natură rămân într-adevăr îndrăgostiți de impresionantele grădini ce se întind pe cele 22 de hectare. În primăvară, nenumărate lalele, narcise si zambile creează o multitudine de parfumuri și culori. Grădina de trandafiri, focurile de artificii, spectacolele în aer liber și excursiile cu barca sunt câteva dintre distracțiile oferite în complex.

Citește și:  Catedrala din Florenta: Obiective turistice Italia - Florenta
Parcul National Historic Hatley
Parcul National Historic Hatley

Parcul National Historic Hatley oferă oportunități pentru vizitatorii de toate vârstele pentru a descoperi comorile de patrimoniu, pentru a se plimba prin grădini minunate și pentru a explora frumusețea naturală a acestei proprietăți de pe litoral. Imobilul edwardian conține un castel mare, grădini sezoniere, o pădure bătrână, cu trasee de mers pe jos, plus o lagună pe litoral, cu oportunități de observare a păsărilor în habitatul lor natural.

De asemenea, iubitorii naturii pot să se bucure de aceasta în trei locuri uluitoare – faimosul pod Capilano Suspension, cele șapte poduri Treetops Adventure și la noul traseu palpitant Cliffwalk, care poate deveni o călătorie perfectă de-a lungul falezei de granit ridicată deasupra râului Capilano. Podul Suspension Capilano, din portul interior încântă vizitatori încă din anul 1889. Istoria și cultura este prezentată turiștilor de către personalul calificat.

Victoria Canada1

Chiar la colțul Portului Interior din Victoria, cheiul Fisherman este o comoară ascunsă ce așteaptă să fie descoperită. Această destinație marină oferă chioșcuri cu alimente, magazine unice și aventuri eco-turistice în cadrul portului. Vizitatorii portului se bucură de plimbări pe docuri cu restaurante unde pot lua prânzul, pot să cumpere fructe de mare proaspete de la pescari, pot să observe vasele ce plutesc sau navele de pescuit comerciale de pe care se descarcă marfa.

Casa Guvernului este reședința oficială a guvernatorului și funcționează ca o casa ceremonială. Terenurile cuprind 36 de hectare, inclusiv grădini și un ecosistem de stejar din soiul rar Garry. Centrul Interpretativ Cary Castle Mews și camera de ceai oferă vizitatorilor un loc unic pentru a explora istoria acestui sit istoric. Cel mai vechi muzeu maritim din vestul Canadei este situat într-o clădire de patrimoniu din anul 1889, frumos restaurată în piața istorică Bastion Square. Plimbările prin muzeu creează iluzia de o călătorie înapoi în timp în zilele piraților, prin epavele navale expuse alături de comorile lor. Aici este expus Tilikum, celebra canoe care l-a cărat pe Căpitanul Voss din Victoria până în Anglia.

Victoria Canada11

Parcul de distracție WildPlay Element este un loc extraordinar de amuzant pentru copii și adulți. Ambele parcuri sunt dotate cu jocuri de aventură exclusiviste precum Monkido Aerial, cu obstacole suspendate în copac, tiroliene și alte zeci de jocuri suspendate de la înălțimea de 2 m până la 18 m prin pădurile frumoase de pe insulă. Turiștii sunt provocați să cucerească podurile, plasele suspendate, leagănele Tarzan și capcanele surpriză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.