Sveti Vlas este un oraş în Regiunea Burgas, Bulgaria. Se află pe malul Mării Negre, fiind o destinaţie turistică, alternativă mai liniştită a Nisipurilor de Aur. Sveti Vlas este un frumos oraş de pe litoral, cu aproximativ 3000 de locuitori, situat la doar 5 kilometri de nordul staţiunii Sunny Beach şi la 9 kilometri de Nessebar.

Sveti Vlas1
Sveti Vlas

Sveti Vlas este situat la poalele pantei de sud ai munţilor din apropierea litorarului Mării Negre. Localizarea Sf. Vlas între munte şi mare face climul foarte potrivit pentru tratarea diferitelor boli. Localizarea acestei staţiuni litorale, de asemenea, o pune pe harta celor mai căutate şi mai aglomerate zone turistice din Bulgaria.

În prezent, oraşul este o staţiune de înaltă clasă, cu propriul său port de yahturi, cele mai bune baruri şi restaurante, cluburi de noapte, cele mai moderne, cele mai luxoase hoteluri şi zone de pietoni. Acest lucru face o destinaţie preferabilă pentru turiştii care doresc să se bucure de o privelişte de munte frumoasă şi să se distreze la plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.