Amplasată la poalele Munţilor Outeniqua şi înconjurată de plajele virgine ale Oceanului Indian, Botlierskop Private Game Reserve din Africa de Sud oferă turiştilor o experienţă de safari cu adevărat unică. Rezervaţia se întinde pe o suprafaţă de 3000 de hectare şi cuprinde o gamă largă de specii de păsări, precum şi peste 26 de specii diferite de animale, printre care antilopa neagră Impala, rinocerul, leul, bivolul, girafa, zebra etc.

Botlierskop Private Game Reserve1

Pentru cazare, complexul Botlierskop pune la dispoziţia vizitatorilor 15 camere de lux de tip cort, cu o vedere impresionantă asupra munţilor din zonă. Încăperile sunt prevăzute cu aer condiţionat, fiind decorate într-un stil romantic colonial, cu paturi cu baldachin. Toate camerele includ mini-bar şi telefon, fiind legate între ele printr-o o pasarelă de lemn, care comunică şi cu zona principală de lounge. În cadrul restaurantului din complex, ce cuprinde 100 de locuri, oaspeţii pot servi preparate tradiţionale sud-africane şi pot asista la spectacole de dans şi concerte.

Datorită cadrului natural în care este situat, Botlierskop este un loc ideal pentru organizarea nunților şi a petrecerilor. În plus, rezervaţia are multe zone naturale spectaculoase pentru şedinţe foto.

Citește și:  Palatul Hampton Court: Obiective turistice Anglia - Londra

Botlierskop Private Game Reserve11

La Botlierskop Private Game Reserve, turiştii au ocazia să admire în siguranţă viaţa sălbatică africană din interiorul vehiculelor 4×4, printr-un tur ghidat de 3 ore în mijlocul naturii. Cei care doresc să vadă regiunea de la înălţime pot opta pentru un zbor cu elicopterul. Iubitorii de elefanţi pot face o plimbare pe spatele acestor animale sau pot petrece timp în preajma lor, la un picnic în mijlocul sălbăticiei. Alte variante de a vedea împrejurimile sunt plimbările călare, de 2-3 ore sau drumeţiile ghidate. Centrul oferă clienţilor şi posibilitatea de a face masaje pentru relaxare şi tratamente corporale variate, iar pasionaţii de pescuit au la dispoziţie o zonă special amenajată.

Botlierskop Private Game Reserve este un loc uşor accesibil din oraşul Cape Town, fiind situat în apropiere de Aeroportul George, la 25 de minute de mers cu maşina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.