Centrul Kalahari Raptor, amplasat în apropiere de orașul Kuruman, tratează și reabilitează păsări prădătoare, precum vulturi, șoimi, ulii și bufnițe.

Kalahari reprezintă o casă pentru 67 de specii de păsări prădătoare găsite în Africa de Sud, în regiune găsindu-se și 7 specii de bufnițe. Centrul de reabilitare înseamnă un punct important, unde se încearcă conservarea celor mai vulnerabile specii.

Multe păsări sunt eliberate după ce sunt tratate, dar nu toate pot fi lăsate în libertate, de aceea aceste păsări sunt ținute în voliere uriașe care sunt construite peste vârfurile copacilor, așa că păsările au posibilitatea de a face ceea ce le place– să stea la pândă în vârful acestor copaci.

Vizitatorii sunt bineveniți. Există o taxă mică de intrare, dar este esențial să faceți o programare pentru a vedea păsările. Speciile care pot fi observate includ diferite tipuri de vulturi, șoimi și bufnițe. Centrul a avut succes în reproducerea vulturilor Cape. Această specie, chiar dacă se poate găsi și în alte părți ale Africii de Sud, a ajuns pe cale de dispariție din cauza conflictului lor cu fermierii.

Citește și:  Albany Natural Science Museum: Obiective turistice Africa de Sud - Grahamstown

Centrul de Reabilitare Kalahari Raptor este, de asemenea, începutul rutei Kalahari Raptor care urmează mișcarea de specii de răpitoare prin Kalahari și a fost dezvoltat pentru a ajuta și a susține conservarea prin creșterea gradului de conștientizare și de apreciere a acestor pasări frumose, unice și de neînlocuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.