Centrul Holocaustului din Cape Town păstrează fotografii, filme, artefacte și amintiri care ilustrează viața în ghetouri și oroarea deplină a genocidului. Secțiunile acoperă începutul persecuției, dezvoltare ghetoului, lagărele morții, eliberarea și povestirile supraviețuitorilor locali.

Centrul Holocaustului a fost creat nu numai ca un memorial a celor care au suferit și au murit, dar, de asemenea, ca o reamintire constantă pentru a proteja umanitatea de astfel de barbarism.

Genocidul, discriminare și persecuție au încă loc în unele țări, iar Centrul Holocaustului Cape Town este în avangarda luptei împotriva acestora. Diferitele secțiuni ale acestui memorial evreiesc acoperă începutul persecuției din Germania, când evreii au fost obligați să poarte o stea galbenă a lui David și întreprinderile evreiești care au fost distruse; dezvoltarea ghetoului, lagărele de exterminare, eliberarea de la sfârșitul războiului și poveștile supraviețuitorilor care trăiesc în Cape Town.

Situat la primul etaj al Centrului Albow pe Strada Hatfield, Centrul Holocaustului are misiunea de a preda tinerilor seminarii cu privire la consecințele reale ale rasismului și de a promova o înțelegere cu privire la pericolele indiferenței, apatiei și a tăcerii. Deși tema este depresivă, exponatele sunt rezultatul unor tehnici foarte eficiente de expoziție, iar experiența este foarte emoționantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.