Fairy Realm Garden este unul dintre punctele de atracţie turistice din micul oraş Hogsback, situat în munţii Amathole din provincia Eastern Cape, Africa de Sud. Regiunea se remarcă prin pădurile luxuriante, desprinse parcă din basme, cascadele cu ape cristaline şi peisajele impresionante. Grădinile din această zonă includ plante exotice din toate colţurile pământului, apreciate de turiştii din lumea întreagă pentru frumuseţea lor.

Pădurea Amatola din apropiere de Hogsback este considerată a fi sursa de inspiraţie pentru „Stăpânul Inelelor”, mai exact pentru pădurea fantastică Mirkwood. J.R.R. Tolkien, autorul celebrului roman, s-a născut chiar în Africa de Sud.

Grădina Fairy Realm se află într-un spaţiu pitoresc, ce include iazuri, cascade şi o vegetaţie spectaculoasă, iar atmosfera este animată de sunetul păsărilor. Potecile şerpuite ale grădinii sunt perfecte pentru o plimbare plăcută, de neuitat. Copiii vor fi cu siguranţă încântaţi să descopere sculpturile din grădină ce reprezintă zâne, pitici şi alte creaturi fantastice. Fairy Realm Garden pune la dispoziţia vizitatorilor şi o ceainărie, unde aceştia se pot bucura în tihnă de momente relaxante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.