Centrul Falcon Ridge Bird of Prey (pentru păsări de pradă) din valea Champagne, regiunea munților Drakensberg din Africa de Sud este un sanctuar pentru păsări care prezintă calitățile deosebite pe care le au acestea: puterea, inteligența, viteza și frumusețea. Centrul este deschis în fiecare dimineață de la 10h30 cu excepția zilei de vineri. Crescătoria de vulturi și păsări de pradă dorește să învețe publicul despre cum aceste păsări își folosesc aripile și planează, cum își folosesc ghearele și ciocul puternic. Aici copiii nu pot intra decât însoțiți de adulți, nu se permite atingerea sau hrănirea păsărilor.

Centrul Falcon promite reabilitarea păsărilor de pradă din preerie și a celor bolnave și sunt subvenționați din spectacolul cu păsări dresate. La centru se ajunge în valea Champagne, unde la 2 km de strada principală, există un mare semn indicator lateral sau pe drumul care merge spre Drakensberg Sun, la 7 km de la intersecție, după marcaje.

Citește și:  Biserica Regina Mundi: Obiective turistice Africa de Sud - Soweto

Zona centrului este în mijlocul naturii, într-un loc stâncos, plin de pajiști și puțin înalt. Păsările sunt în libertate, unele dintre ele pot zbura în cuști speciale. Multe alte păsări din alte specii sunt prezentate publicului, dintre acestea sunt bufnițele și ereții. Cele mai mari păsări de pradă au nevoie de căldura soarelui dimineții, de aceea spectacolele sunt doar în acest moment al zilei.

La centru se pot observa unele dintre cele mai rare specii de păsări de pradă cum ar fi vulturul din soiul verraux; aceștia pot fi fotografiați zburând în toată măreția lor. Locația centrului este pe un deal, iar valea care se întinde la picioarele dealului este perfectă pentru că păsările pot plana deasupra văii și pot fi observate perfect. La centru este o cafenea. Nu sunt facilități de plată cu cardul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.