Centrul Maritim de Cercetare John H. Marsh este situat în orașul Cape Town, Africa de Sud. Acest centru a fost înființat de către John Marsh, un om îndrăgostit de arta navigației și a navelor. Istoria centrului a început cu mult timp în urmă, când John Marsh era încă un copil.

Transportul maritim era o sursă continuă de adevărate povești de teatru, care l-au inspirat de la vârsta de 9 ani, când a început colectarea de fotografii ale navelor, până la moartea sa în orașul Johannesburg. Colecția mare Marsh este formată din alte diferite colecții, ce includ o arhivă importantă de aproape 20.000 de fotografii, reprezentând 9.200 de nave care datează de la sfârșitul anilor 1920 până la începutul anilor 1960.

Centrul are, de asemenea, un serviciu online care are menirea de a răspunde la întrebările cu privire la nave și pentru a comanda fotografii sau imagini ale navelor vechi. El și-a dedicat întreaga viață pentru a ține o evidență detaliată a istoriei maritime locale timp de 72 ani, inclusiv perioada de dinainte transportului aerian în masă, atunci când Cape Town se bucura de zilele sale de glorie ca centru de transport maritim de pasageri și de marfă, în emisfera de sud .

Citește și:  Insula Snapper din Sidney : Obiective turistice Australia - Sydney

Între anii 1931 și 1941, Marsh a fotografiat aproape toate navele care erau primite în portul din Cape Town, inclusiv primele vase din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu permisiunea specială a autorităților navale. Negativele fac acum parte din Colecția Maritimă John H Marsh, găzduită la Muzeul Maritim, numărul lor trecând de 18.000. Odată ce fiecare navă era ancorată, J. Marsh obișnuia să intervieveze echipajul în căutarea unor povești cu interes uman despre viața și experiențele maritime. Multe dintre navele fotografiate în anii `30 au fost mai târziu distruse în timpul războiului. O parte din activitatea sa include cartea ce a fost un best-seller internațional, intitulată Skeleton Coast (Coasta Scheletului). În anul 1984, a început catalogarea Colecției Maritime John H. Marsh. Centrul Maritim Iziko a beneficiat enorm de pe urma Colecției Marsh și a folosit-o la baza unor expoziții foarte importante.

Există o colecție de modele de nave și obiecte asociate cu transportul maritim în Cape Town, în special din epoca navelor de poștă. Imagini de dimensiuni mari și mijlocii sunt incluse în expoziție, cu accent pe compania Union-Castle Line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.