Rezervația naturală din Koppies este situată pe o câmpie, aflată la o distanță de 16 kilometri la est de orașul Koppies. Koppies este un oraș din Africa de Sud, poziționat la o distanță de 55 de kilometri de Kroonstad.

Barajul din cadrul Koppies Nature Reserve este visul devenit realitate al oricărui pescar. Aici există o diversitate mare de pești, de la pești aurii până la crapi din abudență. Tot aici, sunt foarte populare sporturile de apă precum windsurful și schiul nautic. Barajul din Koppies Nature Reserve este popular în timpul sezonului estival pentru picnicuri și relaxare. Pe lângă pescuit, oamenii mai vin să vadă numeroasele specii de păsări ce se regăsesc aici. Rezervația din Koppies se întinde pe o suprafață de 3.400 de hectare, iar aici se găsește o vegetație compunsă, în mare parte, din desișuri dense cu arbori cu spini și din sălcii ce se regăsesc de-a lungul râului Renoster.

În cadrul rezervației, se pot întâlni diverse specii de animale sălbatice, chiar și rinoceri albi. Dacă vizitatorii sunt norocoși, pot vedea și turma mare de bivoli. În același timp, rezervația este populată de numeroase păsări, multe dintre ele fiind specii de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.