Parcul Maynardville, situat în suburbia Wynberg din Cape Town, este un parc cu o întindere frumoasă de pajiști, înconjurate de copaci și de o populație mare de păsări. Dar este cel mai renumit pentru teatrul în aer liber.

În fiecare vară din anul 1956, acest teatru în aer liber a găzduit o producție pentru o piesă de teatru shakespeariană. Tradiția a început de la actrițele Cecelia Sonnenberg și Rene Ahrenson care au convins orașul Cape Town de a crea o scenă de teatru în aer liber . Prima lor producție a fost piesa „Îmblânzirea scorpiei”.

Zona în care piesele sunt organizate este înconjurată de copaci, astfel creează o atmosferă scenică potrivită pentru unele din comediile lui Shakespeare, precum „Visul unei nopți de vară ”.

Oamenii îndrăgostiți de teatru vin aici pentru un picnic sau pentru a lua cina pe peluze înainte de a începe spectacolul. Vizitatorii trebuie să știe că, seara, vremea se răcește astfel încât trebuie să ia o pătură pentru a ține de cald.

Parcul este situat pe terenul unei ferme vechi, care era proprietatea unui om de afaceri din orașul Cape Town, James Mortimer Maynard, în anul 1836. Casa lui a fost numită Villa Maynard, de unde și numele parcului, dar din păcate ferma a fost demolată în anul 1954, la scurt timp, orașul Cape Town a luat dreptul de proprietate asupra terenului.

Citește și:  Manastirea Belozerski: Obiective turistice Rusia - Vologda Oblast

Parcul Maynardville este acum gestionat de către un parteneriat între primăria Cape Town și comunitatea din Wynberg. Parcul găzduiește o varietate de evenimente, de la nunți, târguri, festivale și evenimente caritabile, în timp ce este și o destinație de picnic pe tot parcursul anului.

Această bijuterie verde spectaculoasă a câștigat reputația de a fi locul cel mai iubit de teatru în aer liber din zona Cape. Teatrul în aer liber atrage o prezență medie de 20. 000 de spectatori pe an. În zonă pot fi admirate păsări comune din soiul gâștelor egiptene, moorhens și hadedas. Vizitatorii pot vedea și zona înconjurătoare vecină, satul Wynberg, care a fost proclamat zonă de conservare urbană pentru arhitectură și a satului istoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.