Parcul de distracţii Nagashima Spa Land este situat în regiunea Kansai din Japonia, mai precis în oraşul Kuwana din districtul Mie. Acesta este o atracţie turistică majoră, ce atrage din ce în ce mai mulţi vizitatori. Parcul Nagashima Spa Land a devenit popular imediat ce a fost inaugurat în anul 1966. Astăzi, acesta se află pe locul 16 în topul celor mai apreciate parcuri de distracţii, fiind, totodată, vizitat anual de aproximativ 5.820.000 de turişti.

Nagashima Spa Land1

Cunoscut şi sub denumirea de Nagashima-Onsen, Parcul de districatii Nagashima Spa Land este alcătuit din două zone principale. Una dintre acestea este rezervată parcului de distracţii, ce cuprinde aproximativ 45 de maşinării, menite să ofere un nivel optim de serotonină. Această zonă este accesibilă tot timpul anului. Cea de-a doua zonă este reprezentată de un parc acvatic, care este deschis doar pe timpul verii.

Nagashima Spa Land este cunoscut drept cel mai apreciat parc de distracţii din Japonia de vest. Acesta pune la dispoziţie 10 carusele roller coaster, cel mai rapid dintre acestea fiind Steel Dragon 2000, care atinge o viteză de 153 de kilometri pe oră şi o altitudine de 97 de metri, având o pantă de până la 93 de metri. Mai mult de atât, acesta se desfăşoară pe o suprafaţă impresionantă de 2479 de metri. De altfel, caruselul Steel Dragon 2000 a intrat în Guinness Book, fiind considerat cel mai mare carusel din lume.

Nagashima Spa Land11

Tot în parcul Nagashima Spa Land poate fi întâlnit unul dintre cele mai vechi roller coastere din lume construite din lemn. Acesta se numeşte White Cyclone şi oferă senzaţii împinse la extrem. A fost inaugurat în anul 1994 şi are o lungime de 1700 de metri, altitudinea maximă este de 42.4 metri, iar viteză pe care o poate atinge este de 102 kilometri pe oră. Trosnetul structurii din lemn amplifica senzaţiile şi oferă o experienţă unică. După ce vizitatorii au experimentat toate caruselele, se pot bucura de zona liberă numită Joyful WaterPark, care este dedicată sporturilor acvatice şi toboganurilor. Tot aici, turiştii pot beneficia de jacuzzi, saună, servicii de masaj, sau pot merge în restaurantul cu specific asiatic.

Citește și:  Orasul Gwalior: Obiective turistice India - Gwalior

Biletele pot fi achiziţionate, fie de la intrare, fie de la administratorii caruselelor. Preţul biletelor variază în funcţie de vârstă şi numărul biletelor achiziţionate. Preţul pentru o persona adultă este de 31 de euro, preţul biletelor pentru pe copii este de 24 de euro, iar preţul biletelor pentru vârstnici este de 25 de euro. Programul variază în funcţie de sezon, însă, în general, accesul în parcul de distracţii Nagashima Spa Land este permis începând cu orele 9:30 până la orele 17:00. Parcul se afla pe strada Urayasu, nr 333, iar pentru a ajunge în această zonă turiştii pot recurge la mijloacele de transport în comun, care pleacă de la staţia Kuwana sau de la Kintetsu Line.

Nagashima Spa Land111

Miile de turişti ce se încarcă cu răbdare şi entuziasm îşi aşteaptă rândul la doza de adrenalină. Zgomotul roller coasterelor şi ţipetele turiştilor creează o atmosferă de exaltare intensă provocată de emoţii puternice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.