Republica Cehă este recunoscută pentru frumoasa sa Capitală, Praga, dar această țară mai are și alte localități pe care nu trebuie să le ratezi. Unul dintre orașele pe care merită să le vezi este Havirov. Acesta este un oraș care a luat naștere în anul 1955 și este situat în regiunea Moravia-Silezia.Baza orașului a fost pusă pe teritorile miniere din Sumbark ,Dolni Bludovice , Prostredni Sucha și o parte din Senov. Numele orașului a fost ales în urma unei licitații publice, unde au fost propuse numeroase denumiri.

Havirov1

Havirov a devenit un oraș în virtutea decretului corespunzător guvernului ceh, în 1955, când și-a câștigat drepturile ca oraș.

Havirov11

Havirov acum are o reputație de oraș cu pretenții, iar în comparație cu alte localități acesta are un mediu curat și zone de agrement. Orașul este împărțit în 8 sectoare: Mesto , Zivotice , Bludovice , Podlesi , Sumbark, Dolni Sucha , Prostredni Sucha și Dolni Datyne. Populația orașului este de peste 85.000 de locuitori, potrivit celui mai recent Recesământ din 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.