Sea Point Promenade este o suburbie vibrantă a orașului Cape Town, situată chiar în afara centrului orașului, între Mouille Point, Green Point și Golful Bantry. Astăzi, Sea Point Promenade se bucură de o atmosferă vibrantă, plină de viață, care a atras un număr mare de turiști datorită malului mării și a infrastructurii bine dezvoltate.

Sea Point Promenade1

Sea Point este împărțit de strada Main, cu numeroasele sale magazine, cu preparate fast-food, restaurante, cluburi, baruri și cafenele. Viața de noapte vibrantă creează o atmosferă de carnaval pentru vizitatori și localnici deopotrivă. Pe pantele dealului Signal, departe de Oceanul Atlantic, se află vile mari, private, luxoase cu vederi către Sea Point și în apropiere de centrul orașului Cape Town.

Promenada Sea Point se întinde pe toată distanța plajei cu același nume, de la golful Bantry până la Mouille Point și este un loc minunat pentru o plimbare liniștită sau o alergare. Dimineața devreme și seara sunt momentele deosebit de frumoase. Ciclismul și skateboarding-ul sunt de asemenea permise de-a lungul promenadei.

Citește și:  Orasul Viena: Obiective turistice Austria - Viena

Sea Point Promenade11

Băncile de-a lungul plajei oferă un loc ideal pentru odihnă în timp ce turiștii se bucură de vederile superbe ale mării. Există, de asemenea, o serie de terenuri de joacă pentru copii de-a lungul promenadei, precum și un complex de înot și o piscină cu apă din mare deschisă pentru public la Pavilionul Sea Point. Acestă zonă oferă posibilități pentru fotografii minunate peste Oceanul Atlantic. Complexul piscinelor de la pavilionul Sea Point Promenade are două piscine pentru copii, un bazin de scufundări și o piscină de dimensiuni olimpice. În timp ce plajele nu sunt foarte ideale pentru înot, ele oferă locuri frumoase pentru relaxare la soare pe nisipul alb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.