Slave Lodge este unul dintre cele mai vechi clădiri din Cape Town. Numele diferite purtate de clădire de peste trei secole, Slave Lodge, Birourile Guvernamentale, Curtea Supremă Veche și Muzeul Cultural de Istorie, reflecta istoria lungă și bogată a clădirii.
În anul 1998, acest muzeu a fost redenumit Slave Lodge, sub tema intitulată „De la greșelile omului la drepturile omului”.

Slave Lodge1

Expozițiile de la nivelul inferior al acestui muzeu explorează lunga istorie a sclaviei în Africa de Sud. Expozițiile temporare abordează problemele sociale sensibile cu privire la drepturile omului. Un tur cu ghid audio poate fi închiriat cu o taxă simbolică.

Acest ghid va duce vizitatorii într-o călătorie istorică prin clădirea Slave Lodge și va oferi o perspectivă asupra condițiilor de viață sumbre din timpul sclaviei.

Din păcate, muzeul nu are un magazin. Vizitatorii au totuși posibilitatea de a achiziționa o broșură informativă intitulată „Sclavii de la Cape: Opresiune, Viață și Moștenire”. Broșura oferă vizitatorilor o privire de ansamblu asupra istoriei sclaviei din Cape Town. Expozițiile muzeului sunt uneori însoțite de publicații care pot fi cumpărate de la recepție. Galeriile superioare de la muzeul Iziko, mai exact Slave Lodge sunt deschise pentru public. Majoritatea acestor expoziții sunt vitrine mai vechi care prezintă câteva obiecte ce scot în evidență ceramică africană, argintărie, colecții de Egiptologie și multe altele. Aceste expoziții nu se concentrează asupra istoriei sclaviei în Africa de Sud.

Citește și:  Ilha Grande : Obiective turistice Brazilia - Ilha Grande

Slave Lodge11

O selecție de ceramică din diferite părți ale lumii pot fi observate în galeria de ceramică. Aceasta include ceramică timpurie din China, cum ar fi piese din dinastia Tang (dintre anii 618-907) bunuri valoroase, și artefacte vitrate, cum ar fi Iunie, Ding și Celadon. Dintre articolele originale din Africa de Sud se numără ceramică Studio și obiecte Linn Ware lucrate la Olifantsfontein în prima jumătate a secolului al XX-lea, precum și lucrări contemporane.

Galeria de argint prezintă o serie de obiecte din argint, obiecte de uz casnic și comemorative cu origini în Cape, engleze, malaieziene și ruse. Colecția Mullne de Cape împrumutată de la instituția Nord Flagship din Pretoria, este, de asemenea, inclusă în muzeu și merită văzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.