Muzeul Naval din Africa de Sud este o destinație perfectă pentru iubitorii de istorie și povestiri marine. În timpul celei de-a doua ocupații de către britanici, care a început în anul 1806, marina regală a preluat angajamentul de ancorare în iarnă în orașul Simon. În anul 1814, un catarg și un pod s-au construit în acest oraș, iar acest spațiu a fost preluat în anul 1993 de către Muzeul Naval din Africa de Sud.

South African Naval Museum1

Pentru vizitatorii pasionați de afaceri militare, în special cu subiecte navale, acest muzeu este o comoară veritabilă și fiecare minut petrecut în el este prețios. Există o navă de dimensiuni reale, o secțiune transversală din interiorul unei camere dintr-un submarin și tot felul de arme navale și echipamente generale.

Diferitele uniforme purtate de unitățile Marinei Africii de Sud, din epoca de odinioară până în epoca actuală, sunt expuse în muzeu. Există, de asemenea, un costum foarte interesant de scafandru, vechi, care arată ca un obiect inspirat dintr-un film de-al lui Jules Verne.

Citește și:  Amarula Lapa: Obiective turistice Africa de Sud - Phalaborwa

South African Naval Museum11

Există, de asemenea, în muzeu unele opere de artă navală foarte dramatice, amintind în special de diferite bătălii pe mare, duse în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Mai mult de 1200 de oameni vizitează Muzeul Naval din Africa de Sud în fiecare lună. Acesta este gestionat în comun de către Marina din Africa de Sud, Fundația Patrimoniului Naval Africa de Sud și societățile sale.

Muzeul este angajat în conservarea patrimoniului național al marinei din Africa de Sud. Un exponat major al muzeului este SAS Assegaai și Daphne, un submarin de clasă înaltă. Acesta este primul și, până în prezent, unicul submarin al Marinei SA ce a fost transformat într-o navă de muzeu. Acest muzeu este deschis pentru public, pentru tururi cu foști angajați ai marinei pe post de ghizi specializați. Submarinul este, în prezent, pe linia de plutire în baza Marinei, dar există planuri de a-l aduce la mal. Muzeul nu are taxă de intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.