Stațiunea Costinești, cunoscută ca destinația favorită a tinerilor, se remarcă prin vibrația sa unică și plajele întinse, fiind una dintre perlele litoralului românesc. De la plajele animate până la evenimentele culturale și muzicale, Costinești oferă o gamă variată de activități care atrag mii de turiști în fiecare vară.

statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

Înființată ca stațiune turistică în anii 1960, Costinești a evoluat rapid de la un mic sat de pescari la un centru al distracției estivale. Caracterizată prin energia tânără și plajele vibrante, stațiunea este cunoscută pentru Epava Evanghelia, un simbol iconic al locului.

plaja-din-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

Plajele din Costinești sunt cunoscute pentru nisipul fin și zonele generoase destinate petrecerilor și sporturilor de plajă. Vizitatorii pot alege între relaxarea la soare și participarea la diverse activități, cum ar fi voleiul pe plajă, jet-ski sau bungee jumping.

plaja-turistica-din-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

Noaptea, stațiunea se transformă într-un paradis al petrecăreților. Cluburile și barurile de pe plajă oferă muzică pentru toate gusturile, de la DJ internaționali la trupe live, transformând fiecare noapte într-o sărbătoare vibrantă sub cerul liber.

Citește și:  Castelul Bathyanyi: Obiective turistice Bihor

imagine-cu-epava-din-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

Cultural, Costinești este și un hub pentru festivaluri și evenimente artistice, incluzând festivaluri de muzică, ateliere de artă și proiecții de filme în aer liber, ceea ce îi conferă un statut de stațiune multiculturală și plină de viață.

vedere-cu-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

O particularitate a stațiunii este „Obeliscul” din Costinești, un turn înalt ce servește drept punct de întâlnire popular pentru tineri și ca reper pentru orientarea pe timpul zilei sau noaptea.

epava-esuata-in-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg
cu-barca-prin-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg
poza-din-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg
cer-innorat-statiunea-costinesti-judetul-constanta.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.