Strada Long din Cape Town, din Africa de Sud este o stradă construită în stil tradițional victorian și olandez, cu influențe locale pregnante. Un obiectiv turistic de pe această stradă este Muzeul de Istorie al Africii de Sud Misionare care datează din anul 1799 și librăria Clarke’s Bookshop. Strada Long este localizată în secțiunea numită City Bowl din capitala Cape Town, este o stradă boemă pentru că are multe librării, restaurante etnice și baruri. Restaurantele etnice sunt Zula cu specific african și Masala Dosa cu specific indian.

Long Street1

Expozițiile stradale atrag persoane din culturi diverse și turiști din toată lumea, hotelurile ieftine de aici fac ca locul să fie căutat mereu.

Câteva teatre care jucau piese anti-apartheid sunt localizate aici din anii 70 și 80 , multe dintre ele închise și înlocuite de restaurante sau magazine. Arhitectural clădirile sunt speciale pentru balcoanele cu fier forjat victoriene care împodobesc multe fațade.

O serie de restaurante la modă sau clasice, de la stilul boem-hipster la cele ieșite din comun, aici se găsesc de toate pentru toți. Mama Africa’s este locul unde se poate servi o friptură de struț sau crabi cu ardei iuți peri peri în stil mozambican, restaurantul Mesopotamia este cunoscut cu mâncare din Kurdistan, Royale Eatery servește niște burgheri vestiți și restaurantul South China Dim Sum are cele mai bune chifle făcute la abur din oraș.

Citește și:  Sala procesului de la Nurnberg: Obiective turistice Germania - Nurnberg

Long Street11

Ca baruri, oferta este numeroasă: The Dubliner este locul unde se pot fuma trabucuri în armonii jazz life la pian, Zula Sound Bar este spațiul unde se recită poezii, se interpretează comedii și se ascultă muzică veche, Purple Turtle este special pentru iubitorii de muzică alternativă și heavy-metal, Fiction este cunoscut pentru DJ-i locali care mixează tot felul de ritmuri, Sgt. Pepper, Neighbourhood și The Waiting Room este frecventat doar de localnici și încă multe alte oferte sunt localizate aici. Rămâne ca turiștii să descopere ceea ce li se potrivește din oferta străzii Long.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.