Situat pe malul lacului Ontario,Toronto este cel mai mare oraș din Canada și este capitala provinciei Ontario. Toronto se află pe locul cinci în topul celor mai populate orașe din Canada. Prestigioasa revista Forbes l-a plasat pe locul 10 în topul celor mai puternice orașe din punct de vedere economic. Populația orașului este extrem de diversă. Aproapte 49% din populație este născută în afara Canadei. De altfel, motto-ul orașului este „Diversitatea este forța noastră “.

Toronto
Toronto

Ca dovadă a forței orașului, există numeroase ramuri economice, cea mai dezvoltată dintre acestea este industria prelucrătoare, dar pe lângă aceasta mai există domenii bine dezvoltate precum industria aerospațiala, serviciile financiare, industria alimentară, tehnologia informației sau turismul.

Toronto este unul dintre cele mai verzi orașe din Canada, având numeroase parcuri, bogate în locuri de relaxare și în locuri de joacă.

CN Tower
CN Tower

O clădire emblematică pe care o găzduiește Toronto este turnul de comunicații CN Tower care este cea mai înaltă construcție din America de Nord deoarece are o înălțime de 553,33 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.