Biroul de arhitecți Van der Merwe Miszewski Architects este un birou de arhitectură celebru din Cape Town. Compania a fost fondată în anul 1991 de către directorul Anya Van der Merwe și Macio Miszewski. În anul 2007 arhitectul Lloyd Rubidge a devenit al treilea director .

Anya Van der Merwe și Macio Miszewski s-au întâlnit la Școala de Arhitectură din Universitatea Cape Town în anii 1980.
Anya Van der Merwe și-a completat gradul de bachelor în architectură cu distincție în anul 1984 înainte de a se muta în Londra.

Macio Miszewski a obținut un bachelor în architectură la Universitatea din Cape Town în anul 1984. Ambii au lucrat 2 ani la Arup Associates în Londra și apoi s-au întors în Africa de Sud. Lloyd Rubidge este tot arhitect, obținând un grad de bachelor în architectură în anul 1991.

Van der Merwe Miszewski Architects sau VDMMA LTd au proiectat o serie de clădiri educaționale, culturale, comerciale, au restaurat și au construit rezidențiale, cât și au executat proiecte de fezabilitate pentru proiecte mari. VDMMA este membru al Consiliului Green Building din Africa de Sud. Dintre lucrările lor fac parte o multitudine de clădiri care pot fi văzute în Cape Town cum ar fi Tree House construită în anul 1999, Bridge House datând din anul 2001, apartamentele Light House din anul 2005, Courtyard House din anul 2006, Highveldt House și Gauteng construite din anul 2008, Maison Franschhoek, din anul 2009, Forest House, datând din anul 2009, Mountain House, din anul 2010, birourile de pe strada 163 Bree Street, din anul 1996, birourile unei firme de textile BMD Textiles, datând din anul 1991, clădirea Jenni Button construită în anul 2003, sediul corporației De Beers din Johannesburg, construit în anul 2006, școala Masimbambisane Secondary School, din anul 2003, sediul administrativ al University of Cape Town, din anul 2010, sediul University of Cape Town School of Economics, construit din anul 2011.

Citește și:  Palatul Manhyia: Obiective turistice Ghana - Kumasi

Compania a fost răsplătită cu multe premii, la fel de multe ca și lucrările pe care le-au realizat în Africa de Sud, premii atât din țară cât și în Marea Britanie: premiul World Architecture Award, pentru proiectul rezidențial Tree House, premiul South African Institute of Architects Award of Merit din anul 1997 pentru Sun House, premiul VISI magazine and South African Institute of Architects, „best building in South Africa” din 2005 pentru proiectul Tree House, premiul Chicago Anthenaeum/European Center for Architecture International Architecture, din anul 2009 pentru proiectul Highveldt House și foarte multe alte premii pentru lucrările proiectate și executate de acești arhitecți talentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.