Compania de bijuterii Kimberley House deține cea mai bogată comoară de diamante de înaltă calitate pe care Africa de Sud a avut-o vreodată. Kimberley House comemorează perioada de glorie a erei diamantului Kimberley, o epocă apusă, de opulență și de bogăție.

Kimberley House pune un accent deosebit pe diamantele colorate natural, situate în zona docului prestigioasei zone centrale din orașul Cape Town,Victoria și Alfred Waterfront (sau V&A Waterfront). Aceste pietre prețioase rare, sunt prezentate în desene exclusive, lucrate special pentru clienții cei mai pretențioși. Toate bijuteriile sunt lucrate manual la atelierul local din orașul Johannesburg, unde se folosesc tehnici tradiționale vechi, pentru a produce bijuterii de calitate, elegante și frumoase.

Pentru a se asigura că bijuteriile sunt la cele mai bune standarde, Kimberley House oferă cursuri la Kimberley Training Academy, pentru a ajuta la crearea și instruirea celor mai bune talente locale. Valorile principale după care se conduc designerii în producția modelelor unice sunt echilibrul, proporția și rafinamentul. Sursa de inspirație pentru bijuteriile de la Kimberley House provine din diamantele pe care le prelucrează cu talent.

Citește și:  Parcul istoric Sukhothai: Obiective turistice Thailanda - Sukhothai

Compania de bijuterii Kimberley House duce tradiția prelucrării diamantelor mai departe. Se știe că Africa de Sud exploatează minele de diamante din zonă, acestea fiind unul dintre sursele de venit importante ale țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.