Poreclit Daegu cel colorat, orașul este situată în mijlocul unei văi largi, plate din Coreea de Sud. Astfel, este literalmente un teren dreptunghiular. Deși Daegu este al treilea cel mai mare oraș din Coreea, o mare parte din oraș păstrează încă un aer rural.

Daegu1

Vârfurile munților Palgong-san la nord și Ap-san la sud par ascunse de ceață. Orașul este gazda uneia dintre cele mai mari baze militare americane din Coreea de Sud. Fascinanta piață tradițională de medicină naturistă din Daegu este cea mai mare atracție turistică. Mulți se duc să vadă rădăcinile ciudate de dimensiunea coapselor umane, borcanele cu miere colorată, coșurile de flori, frunze uscate și plante medicinale diverse. Chiar și când este foarte ploios, aleele orașului au un miros puternic de plante medicinale.

Academia Confucianistă Dalseong Dodongseowon este o atracție pentru turiștii iubitori de cultură. Academia este o instituție de învățământ privat care a fost fondată în timpul lui Joseon (între anii 1392-1910). Aceasta este una dintre cele cinci Seowon (sau Academii Confucianiste) majore în Coreea de Sud. Caracteristicile clădirii includ sala de lectură, un altar și un copac gingko biloba bătrân de 400 de ani, care crește în curtea din exterior. Frumosul perete de lut decorat cu țiglă a fost desemnat piesă de patrimoniu național împreună cu sala de curs și altarul.

Academia Confucianistă Nokdongseowon a fost construită pentru a-l comemora pe Mohadang Kim Chung-Seon (1571-1642), un general japonez care a devenit cetățean coreean în timpul Războiului Imjin (1592-1598). Pe terenul academiei sunt un altar,

Daegu11

Centrul Cultural Exchange Coreea-Japonia și un monument dedicat generalului Kim.

Centrul Cultural de Medicină Orientală Daegu Yangnyeongsi oferă vizitatorilor un tur complet în lumea medicinei orientale. Piața de medicamente pe bază de plante este deschisă pe data de 1, 6, 11, 16, 21 și 26 în fiecare lună și vinde medicamente pe bază de plante, fiind căutată de unii vizitatori care vin special pentru acest obiectiv. În sala Experiența Medicinii Orientale, la etajul al doilea, vizitatorii pot lua parte la cursuri, cum ar fi ambalarea medicamentelor din plante medicinale, producția de săpun medicinal oriental și terapie prin masaj oriental pentru picioare.

Sala de Istorie a Medicinii Orientale este situată la etajul al treilea, cu alte exponate, inclusiv o reconstituire a conceptului de Medicina Yangjeon din anul 1910. Înființat în anul 1991, Centrul Cultural Daegu, are una dintre cele mai mari zone pentru activitățile culturale din Daegu. Centrul Art Hall are un teatru mare, un teatru mic, sală de conferințe internaționale, sală de spectacole în aer liber și Muzeul de Artă, poziționate în plan pentru a forma un model de fagure de miere. În fiecare lună, facilitățile sunt utilizate pentru a organiza diverse evenimente culturale, concerte, expoziții, și opere ce încânta localnicii și turiștii.

Citește și:  Palatul Regal din Madrid: Obiective turistice Spania - Madrid

Daegu111

Muntele Palgongsan este considerat centrul culturii budiste din Coreea de Sud, situat la nord-est de Daegu și aproximativ la 20 km de centrul orașului. Vârful central este Birobong situat la 1192 m deasupra nivelului mării și de asemenea, are alte vârfuri, cum ar fi Dongbong și Seobong. Deși muntele aparține orașului Daegu, acesta se întinde către alte patru orașe și dimensiunea sa totală este de 30,593 km². Pare un teren sacru al budismului, deoarece există multe statui budiste, pagode și stânci Buddha amplasate pe munte.

Muntele oferă o mulțime de activități pentru turiști pe tot parcursul anului, datorită copacilor luxurianți, stâncilor pitorești și a văilor care acoperă muntele. Prețuite nu doar pentru frumusețea lor naturală, pe munte sunt ascunse, o serie de temple vechi și situri istorice din timpul dinastiei Silla (57 î.e.n.-935 î.e.n.). Principalele puncte de interes de-a lungul muntelui includ Piatra de Așezare Gwangbong Buddha (sau Stânca Gatbawi), Templul Wonhyosa, Templul Cheonseongsa, și Templul Bulguksa. Stațiunea Suseong este un domeniu în partea de sud-est a orașului, înconjurată de copaci și o pasarelă cu bănci, mulți turiști vin aici pentru a face o plimbare sau doar să se bucure de frumusețea apelor. Oamenii pot face plimbări cu barca sau windsurfing.

Dintre cele mai căutate facilități sportive sunt traseele de plimbare Palgongsan ce includ: Templul Donghwasa, Templul Pagyesa și Templul Eunhaesa. De asemenea turiștii pot găsi trasee în Parcul Apsan, Woobang Tower Land, Daegu Arboretum, Parcul Mangwoo, Parcul Gyeongsan-gamyeong și Parcul Memorial Gukchaebosang; toate acestea sunt obiectivele turistice excelente.

Daegu1111

Turiștii ce ajung în centrul orașului, în zona numită Dongsungro, se pot bucura de cumpărături de bijuterii și haine. În plus ei pot vizita piețele locale Kyodong și Seomoon. Muzeul Battle River Nakdong este situat în parcul Ap-san, construit în anul 1979, ce comemorează soldații și civilii care au murit în timpul războiului din Coreea, câmpul de luptă River Nakdong fiind în apropiere.

Expozițiile conțin mai multe tancuri și avioane de epocă din acea perioadă. În interiorul muzeului sunt două etaje de expoziții despre războiul din Coreea și despre alte epoci din istoria Coreei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.