Orașul Betleem se află în Africa de Sud, la 260 km de Johannesburg și 250 km de Bloemfontein. La doar 6 km de Betleem, pe Șoseaua Fouriesberg, se află acest minunat obiectiv turistic, numit Wolhuterskop Game & Nature Reserve. Rezervația se întinde pe 800 de hectare de dealuri și spații larg deshise, unde turme de zebre, elani, springbok, impala, gnu negri și multe alte specii de antilope pot fi găsite la pășunat. Rezervația oferă confort turiștilor, dar și aventură. Există un traseu de drumeție ce se întinde pe o suprafață de 19 km, care trece prin parc. Un alt punct al acestei rezervații este lacul în care se ascund păsări precum neegalatele witteberge.

Înainte de a deveni rezervația Wolhuterskop Game & Nature, acest loc a fost ruta de migrație a ceea ce este numit astăzi Free State și KwaZulu-Natal. O sumedenie de turme de animale au migrat iarna spre KwaZulu-Natal, iar vara s-au întors voioase pe pășunile din Free State. Odată cu extinderea fermelor, fauna și peisajul autohton au început să dispară, iar în 1983 s-a luat hotărârea ca Wolhuterskop Game & Nature Reserve să devină o mică parte din ceea ce era Free State pe vremuri. Rezerva oferă o gamă largă de specii, inclusiv mangustă de apă, vidre, caracali și genet cu pete. Au fost identificate, de asemenea, 120 de specii de păsări, inclusiv vulturul – pește. Pentru cei interesați de plante și copaci, rezerva pune la dipoziție copaci precum jackalberry, măslin alb sau aloe.

Citește și:  Emiratul Dubai: Obiective turistice Emiratele Arabe Unite - Dubai

Există trei rute circulare în interiorul rezervei, prin care turiștii se pot aventura cu mașinile. Aceștia pot, de asemenea, să facă excursii pe jos sau cu bicicletele, dar mai ales cu caii din rezervație. Caii se pot găsi pe rezervație la călărețul local Blakie Swart care conduce traseele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.