In New York City, pe 5th Avenue se afla un mare magazin al casei de moda franceze Louis Vuitton care are in vitrine expuse frumoasele manechine care prezinta gentile de mana – produsele de colectie – alaturi de statuiete de dinozauri din aur. Se pare ca ideea apartine unuia dintre directorii acestei companii Vuitton, in urma unei vizite facute la o expozitie de la Muzeul National de Istorie Naturala din Paris. Acesta a fost impresionat de scheletele reconstituite ale unor dinozauri care au trait cu milioane de ani in urma si a observat efectul pe care l-a avut expozitia si asupra vizitatorilor si astfel si-a dorit ca un astfel de impact sa aiba si colectia asupra publicului. Astfel s-a gandit ca ar fi o idee excelenta crearea unor schelete poleite cu aur care sa reprezinte animale preistorice din acele vremuri indepartate, si care sa completeze si sa aduca un plus de frumusete manechinelor care prezinta noile creatii de genti ale colectiei Louis Vuitton.

Citește și:  Dinozaurul Diplodocus, unul dintre cele mai cunoscute sauropode
Manechin, geanta si schelet de dinozaur in vitrina magazinului Louis Vuitton, Foto: designboom.com
Manechin, geanta si schelet de dinozaur in vitrina magazinului Louis Vuitton, Foto: designboom.com

Statuietele poleite cu aur reprezinta replici excelente de schelete ale unor specii de dinozauri din cadrul expozitiei de la Muzeul de Istorie Naturala din Paris si decoreaza intr-un mod plin de eleganta vitrinele spatioase ale magazinului Louis Vuitton tip boutique. Aceste animale preistorice erau: dinozaurul Spinosaurus, dinozaurul Triceratops, dinozaurul Dimetrodon, dinozaurul Velociraptor, dinozaurul Tyrannosaurus si dinozaurul Stegosaurus.

Replica unui schelet de dinozaur finalizata, Foto: designboom.com
Replica unui schelet de dinozaur finalizata, Foto: designboom.com

Noua colectie de genti de mana destinate sezonului toamna-iarna 2013 va putea fi admirata alaturi de scheletele de dinozauri din aur si astfel cu singuranta va incanta vizitatorii care sunt fascinati de moda dar si de istorie. O astfel de vitrina impresioneaza prin faptul ca este inedita, eleganta si atat de neobisnuita. Numele directorului creativ care a avut ideea acestei prezentari este Marc Jacobs.

Dinozaur din aur instalat in vitrina magazinului Louis Vuitton, Foto: designboom.com
Dinozaur din aur instalat in vitrina magazinului Louis Vuitton, Foto: designboom.com
Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.